0297 760 256
Logo

Zorg jij voor 'een appeltje voor de dorst' voor alle lokale verenigingen?

Introduceer 'Appeltje voor de dorst': een originele en gezonde sponsoractie voor lokale verenigingen, scholen en sportclubs. Deze actie, die 6, 8 of 10 weken duurt, activeert klanten op een leuke en verantwoorde manier.

Hoe werkt het
Spek de kas, scoor voor je vereniging, maar dan in een gezond en verantwoord jasje 'Appeltje voor de dorst'. Spaar appeltjes voor jouw favoriete vereniging en maak zelf kans op gezonde prijzen. Klanten ontvangen bij aankoop van geselecteerde gezonde producten vouchers met unieke codes. Deze codes kunnen online aan een vereniging naar keuze worden toegekend. Aan het einde van de actie wordt het totale sponsorbedrag verdeeld onder de verenigingen op basis van het aantal verzamelde appeltjes. Bovendien worden er prijzen verloot onder de deelnemende klanten.

Gezonde tip van het team:

  • Versterk het gezonde aspect van de campagne door extra vouchers te geven bij aankoop van gezonde producten.
  • Laat prijswinnaars aan het einde extra appelpunten doneren aan hun favoriete vereniging.
  • Deel appels uit tijdens de openingsweek of sponsor lokale sportclubs of evenement met appels.
  • Moedig verenigingen aan om extra punten te verdienen met creatieve initiatieven, zoals een promotiefilmpje op Facebook.
  • Voorzie voldoende promotiemateriaal voor in de clubhuizen van de deelnemende verenigingen. Communiceer duidelijk waarvoor ze sparen, bijvoorbeeld: "Wij sparen voor een nieuw speeltoestel in onze speeltuin".
  • Organiseer jaarlijks een sponsoractie om een sterke band met de verenigingen op te bouwen en het maximale uit je sponsorgeld te halen.

Impressie appeltje voor de dorst

image
image
image
image

MELD JE NU AAN!

Ik ga akkoord met de

algemene voorwaarden

*Verplichte velden

Verzenden

Contact

Contentmakers - STRIXI
Rendementsweg 20B4
3641 SL Mijdrecht

Social media

Volg ons op:

Contentmakers - STRIXI © 2024