0297 760 256
Logo

Historisch stickeralbum

Geen plastic flowpack meer… unieke flowpack oplossingen voor jullie unieke campagne! 6–8–10-weekse spaaractie met veel extra opties.

Hoe het werkt?
Bij elke aankoop van minimaal 15 euro aan boodschappen, inclusief deelname aan diverse spaarversneller-acties, ontvangt jouw klant een flowpack met historische stickers. Om een breed publiek te bereiken en iedereen te stimuleren tot sparen, kun je overwegen het verzamelalbum huis-aan-huis te verspreiden. Zo bereik je potentieel nieuwe klanten direct in hun eigen huis. Wekelijks bieden we speciale lokale acties aan waarbij consumenten extra flowpacks kunnen sparen. Dit trekt meer klanten en stelt je in staat de kosten direct toe te wijzen aan de bijdrage van de leveranciers.

Heb je in 2024 een historisch thema op de planning staan? Informeer ons; wij staan klaar om samen met jou een historisch succes te creëren.

Of heb je onlangs een verzamelalbum ingezet? Dan kunnen we op basis van deze content een uniek historisch kwartetspel of historische puzzels van jouw marktgebied ontwikkelen. Laat ons jouw ideeën weten, en wij helpen ze realiseren.

Bekijk hier een voorbeeld album!

Impressie historische plaatjes actie

image
image
image
image

Historische actie inzetten? Neem contact met ons op!

Ik ga akkoord met de

algemene voorwaarden

*Verplichte velden

Verzenden

Contact

Contentmakers - STRIXI
Rendementsweg 20B4
3641 SL Mijdrecht

Social media

Volg ons op:

Contentmakers - STRIXI © 2024