0297 760 256
Logo

Hoe het werkt
Bij besteding van 15 euro aan boodschappen en bij deelname aan diverse spaarversnellers (wekelijkse aanbiedingen), krijgt jouw klant een memory-flowpack met daarin 4 memory-kaarten. Over een periode van 6 of 8 weken kan jouw klant een uniek, lokaal memory-spel sparen, exclusief verkrijgbaar in jouw supermarkt.

Het spel is bekend en geliefd bij jong en oud, wat het een ideale keuze maakt voor uw lokale spaaractie. Dit spel is uniek, lokaal gericht, educatief, van hoge kwaliteit en heeft zijn succes reeds bewezen. Afhankelijk van de thema's in het spel, zorgt ons team van Contentmakers ervoor dat uw campagne klaar is om van start te gaan.

Wil je een HISTORISCH thema aan jouw spel toevoegen, of speciale aandacht besteden aan kunst, scholen of verenigingen? Dat is allemaal mogelijk. 

Pro tips van het team:

  • Betrek de heemkundekring en/of andere lokale verenigingen bij het samenstellen van de kwartetten, op deze manier creëer je draagvlak en bovendien kom je vaak tot frisse ideeën. 
  • GRATIS producten in het kwartetspel verwerken kan een geweldige boost geven aan de bekendheid van je eigen streekproducten. Daarnaast hebben veel A-merken budget om op deze manier sampling van nieuwe producten te activeren, win–win.

Impressie

image
image
image
image

Neem contact op

Ik ga akkoord met de

algemene voorwaarden

*Verplichte velden

Verzenden

Contact

Contentmakers - STRIXI
Rendementsweg 20B4
3641 SL Mijdrecht

Social media

Volg ons op:

Contentmakers - STRIXI © 2024