0297 760 256
Logo

Ontdek onze collectie SHOPPR-tassen, passend voor elke doelgroep en elk budget. Wij hebben deze collectie met zorg en aandacht samengesteld, waarbij we niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de meerwaarde hebben gekeken. Dit deden we in samenwerking met professionals die al jarenlang tassen vervaardigen. Belangrijke aspecten zoals kwaliteit, gebruiksgemak, formaat, afwerking, inhoud, gebruiksmoment en esthetiek vormden de basis van onze collectie.

Niet elke consument is op zoek naar een grote XL bigshopper. Sommigen geven de voorkeur aan een compactere oplossing voor kleinere aankopen, terwijl anderen weer een duurzame of opvouwbare tas willen. Al deze wensen vind je terug in ons assortiment.

Bied je eigen SHOPPR aan als het ultieme marketinginstrument, en dat ook nog eens kostenneutraal! Stel je voor hoe geweldig het is om tevreden klanten in de buurt te zien lopen met een SHOPPR van jouw supermarkt - een tas waar ze graag mee gezien worden. Ons team van Contentmakers staat klaar om ook voor jou een opvallende tas te creëren. Ga je voor een cartoonontwerp, of kies je iets geheel anders? Wat dacht je van onze ontwerpen met coördinaten en/of skyline SHOPPR’s?

Klanten zullen trots zijn om met jullie boodschappentas te lopen, wat de beste vorm van reclame is die je kunt wensen.

De voordelen van onze tassen op een rijtje:

  • Een doordachte collectie voor elk type consument;
  • Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop;
  • Zichtbaar en herkenbaar door eigen ontwerpen;
  • Scherpe inkoopprijzen, zowel per supermarkt als voor grote bestellingen.

LET OP: Omdat we onze collectie in het Verre Oosten laten produceren, moet je rekening houden met een productie- en levertijd van ongeveer 14-16 weken na (aan)betaling. Betaling geschiedt 50% vooruit en 50% bij levering op locatie. Heb je haast? Dan kunnen we de productie versnellen door de producten in te vliegen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij dragen jouw boodschap - SHOPPR!

Wij dragen jouw boodschap - SHOPPR!

Neem contact op

Ik ga akkoord met de

algemene voorwaarden

*Verplichte velden

Verzenden

Contact

Contentmakers - STRIXI
Rendementsweg 20B4
3641 SL Mijdrecht

Social media

Volg ons op:

Contentmakers - STRIXI © 2024