0297 760 256
Logo

Verrassen met KRASSEN!

Beleef de opwinding met onze Kras 10-daagse of kies voor een 6-weken durende klantverrassing. De spanning van krasloten houdt aan tot het laatste vakje is geopend. Heb je binnenkort een jubileum te vieren of een speciale gelegenheid in je supermarkt? Ons team van creatieve contentmakers ontwerpt een op maat gemaakte Kras-actie voor jou.

Kies een thema uit onze collectie, speel de hoofdrol in je eigen krasactie, of gebruik je eigen content - wij zorgen voor een boeiende activatie. Je bepaalt zelf de prijzenpot, in samenwerking met A-merken of lokale ondernemers. We kunnen alles verstoppen achter de krasvakken.

Hulp nodig? Deel je doelstellingen met ons en wij ondersteunen je graag bij de uitvoering, zodat we samen zorgen voor een unieke winkelactivatie. 

Kras-tip van ons team

  • Start je actie met een knal door een kraskaart huis-aan-huis te verspreiden. Zo begint de spanning al thuis aan de keukentafel. 
  • Betrek leveranciers door hen te vragen 'gratis' producten te leveren. Dit vult niet alleen de prijzenpot, maar biedt ook de kans om extra budget te genereren bij deelnemende partners.

Impressie van onze voorbeeld thema's

image
image
image
image

Meld je aan!

Ik ga akkoord met de

algemene voorwaarden

*Verplichte velden

Verzenden

Contact

Contentmakers - STRIXI
Rendementsweg 20B4
3641 SL Mijdrecht

Social media

Volg ons op:

Contentmakers - STRIXI © 2024